Diensten

diensten

 

Cygnus IT Services levert een totaaloplossing voor al uw IT zaken binnen uw bedrijf. Van advies tot het inrichten en onderhoud van uw netwerk. Wij geloven in korte lijnen zodat eventuele problemen snel en adequaat opgelost kunnen worden. Tevens handelen wij voor u alle contacten met externe leveranciers (zoals telecom providers) af. Verder helpen we u met webhosting en software gerelateerde problemen, zodoende kunt u zich richten op het runnen van uw bedrijf. Wij doen alles in goed overleg met u als klant.

Voor meer informatie over onze diensten klikt u op de desbetreffende pagina links.


Advies

Cygnus IT Service helpt u van het vinden met een passende oplossing voor uw IT vraagstuk. Wij analyseren wat voor uw bedrijf de beste keuze is met betrekking tot hardware, software en inrichting van uw netwerk. Ook geven we advies over bijvoorbeeld de aanschaf van een server, pc of laptop. Lees meer..

IT Beheer

Cygnus IT Service verzorgt voor u de complete inrichting van uw netwerk en het onderhoud hiervan in al zijn facetten. Lees meer..

Desktop Ondersteuning

Heeft u een storing op de pc? Wij lossen dit voor u op. Van computerreparatie tot installatie van software. Lees meer..

Web Development

Cygnus IT Services maakt voor u een professionele website. Met behulp van het CMS (Content Management Systeem) kunt u uw website zelf beheren. Lees meer..

 

Neem vandaag nog contact met ons op en zie wat Cygnus IT voor u kan betekenen.